Süha Alemdaroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vizyon: Öğrendikleri bilgi ve becerileri günlük hayatta uygulayarak aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunan bireylerin okulumuz mezunları olduğunu görmek.

Misyon: Öğrencilerimizin ilgi, yetenek ve yeterliliklerini temel alınarak bulunduğu toplumda çevresine ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yetebilen bir birey olarak yetiştirmek.

Başarılar: Beyaz Bayrak Ödülü, Sıfır Atık Projesi genel değerlendirmesinde dördüncü, Eğitim Uygulama okulları içinde birinci olmuştur.

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz okulumuza servis ile ulaşmaktadırlar.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz aşağıdaki projelere katılmaktadır, Tübitak 4006, Beslenme Dostu Okul projesi, Sıfır Atık projesi, Okul Sağlığı projesi.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz Erasmus projelerine katılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri: I. Kademe: 32 II. Kademe: 32 III. Kademe: 48

WEB - https://suhaalemdarogluozelegitimkademe1.meb.k12.tr

Adres - Birlik Mahallesi 450. Cadde No 40 Çankaya / ANKARA

Yerleşim Yeri - Çankaya Birlik Mahallesi

Adres - Birlik Mahallesi 450. Cadde No 40 Çankaya / ANKARA

Ulaşım Okulumuzun 50 metre uzağında yer alan Doğukent Bulvarı’ndan Hoşdere ve Seyranbağları güzergahından Kızılay ve Ulus istikametine dolmuş ve otobüs vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ankara Valiliği’ne 8,5 km, Çankaya Kaymakamlığı’na 7 km uzaklıktadır.